Ontmoet de perfecte date in Almelo

Danielle uit Almelo zoekt een leuke man voor een afspraak!

Vriendschap met erotiek en passie!

Dag leuke mannen! Ik ben Danielle uit Almelo. Ik mag dan wel niet meer de jongste zijn tussen al deze jonge meiden, maar ik kan jullie mannen verzekeren dat ik nog heel erg goed mee kan doen. Je bent zo jong als dat je je voelt en in heel veel opzichten voel ik me nog piepjong met mijn 68 lente's! 2 jaar geleden is mijn man overleden en sinds een paar maanden voel ik dat ik niet alleen wil blijven. Niet dat ik nu nog op een echte relatie zit te wachten maar een leuke vriendschap met erotiek en passie gecombineerd, is wel iets waar ik helemaal aan toe ben. In de 30 jaar dat ik getrouwd ben geweest heb ik eigenlijk niet zo veel avontuur meegemaakt, mijn man wist eigenlijk alleen maar zich bezig te houden met de missionaris houding.
Een man van mijn leeftijd en zelfs een stukje jonger zou ik wel heel erg leuk vinden om mee af te spreken.


Naam:Danielle
Leeftijd:68 jaar
Haarkleur:gekleurd
Kleur Ogen:grijs
Lengte:180-185
Postuur:Normaal
Cupmaat:cup B
Uiterlijkblank
Opleiding:Anders
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsAlmelo
ProvincieOverijssel
ZoektMan
Over Mij
Gezellig 68 jarige Danielle ben 30 jaar getrouwd geweest en nu sinds 2 jaar alleen. Klinkt misschien vreemd omdat ik zolang getrouwd ben geweest om te zeggen dat ik zoveel gemist heb in het leven. Zoek nu weer een leuke kerel om het leven weer gezellig te maken. Zullen we dan binnenkort kennis maken?
Over Jou
Man die graag een mooie toekomst wil, eerst op vriendschappelijke basis.
Totaal
9,5

Daten met Danielle

Wil je een date met Danielle uit Almelo? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Overijssel in ons systeem zoals Danielle die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!